Путин обича Украйна. Това обяви бившият президент Доналд Тръмп по адрес

...
Путин обича Украйна. Това обяви бившият президент Доналд Тръмп по адрес
Коментари Харесай

Тръмп: Путин обича Украйна

Путин обича Украйна. Това разгласи някогашният президент Доналд Тръмп по адрес на съветския държавен глава Владимир Путин в изявление за " Фокс нюз ".

Интервюиращият публицист бе известният закостенял водещ Тъкър Карлсън, който е измежду най-отявлените русофили в американския ефир. Той попита Тръмп какво е споделил на Путин, до момента в който е приказвал с него за Украйна.

" Виждах, че той я обичаше. Той я счита за част от Русия. Казах му: " Не и до момента в който аз съм президент ". Имахме доста положителни връзки. Аз съм най-лошото нещо, което му се случи. Затворих му тръбопровода. Вие не чувахте думите " Северен поток 2 ", до момента в който аз бях на власт. Имахме доста положителни взаимоотношения, само че беше доста мъчно, тъй като имаше подправено следствие за Русия.

Разследването на специфичния прокурор Мълър, в действителност, доказа, че мнозина представители от предизборния щаб на Тръмп през 2016 година са контактували с доближени до Кремъл, в търсене на компромати против Хилъри Клинтън. Някои от тях бяха наказани, други Тръмп амнистира преди да напусне Белия дом.

Републиканецът продължи да приказва по тематиката:

Той (Путин) ми сподели: " Много е мъчно да уговаряме покупко-продажби ". И аз му споделих: " Да, доста е мъчно ". Защото имахме две години подправено следствие ".

" I could see that he loved it " -- Trump on what Putin said to him about Ukraine in private discussions
— Aaron Rupar (@atrupar)
В друга част от изявлението Тръмп коментира войната в Сирия и изрази страдание, че по време на бомбардировка е умъртвил доста съветски бойци.

" I sadly killed a lot of Russian soldiers " -- Trump on his 2017 strike on Syria
— Aaron Rupar (@atrupar)

" Украйна не се оправя добре на фронта. Може да има Трета международна война "
В огромна част от диалога Тръмп плашеше Карлсън и аудиторията на " Фокс Нюз " с Третата международна война. Той оповести за изненада на всички, които в миналото са чували за Хирошима и Нагасаки, че Втората международна война се е водила " от танкове, обикалящи и стрелящи се един в различен " и че в този момент Москва разполага с оръжие от напълно друг темперамент - нуклеарно.

wow, is this what happened during World War 2?
— Aaron Rupar (@atrupar)

В предходни изявленията някогашният президент е призовавал Америка да спре да подкрепя украинските бранители и да ги притисне да се откажат от свои територии в интерес на Русия. Противно на болшинството от западните военни анализатори, Тръмп увери Карлсън, че Украйна не се оправя изключително добре на фронта и може да бъде " заличена ", в случай че Путин пожелае да употребява нуклеарното си оръжие.

" Светът експлодира към нас. Може да има Трета международна война. А този човек (Байдън) е в Ирландия ", разгласи републиканецът, критикувайки демократа, който бе на къса аудиенция в европейската страна.
" Си и Путин са доста умни. Те ме уважаваха "  
Друг лайтмотив на изявлението бе какъв брой умни са Путин, китайският водач Си Цзинпин, севернокорейският деспот Ким Чен Ун и по какъв начин не те са същинските врагове на Съединени американски щати.

" Онзи ден Ваш сътрудник ме попита: " Кой е най-големият ни проблем? Китай? Може би Русия или Северна Корея? " Аз отговорих: " Най-големият ни проблем е вътрешен. Това са тези заболели, радикални хора. Защото в случай че сме умни, можем да се оправим с Русия и Китай. Аз се оправих. Взех милиарди долари от Китай, никой различен президент не е взимал толкоз. И те ме уважаваха ".

Тръмп разкри по какъв метод е водил диалози със Си и Путин за Тайван и Украйна.

" При него (Си) стана по този начин. Казах му: " Не може да влезете в Тайван ". Не беше тъкмо с тези думи, няма да кажа тъкмо какво споделих, само че беше доста съществено. Казах му да не влиза в Тайван. Ако го извършите, ще имаме проблеми. Иначе ще имаме положителни взаимоотношения. Той ми сподели: " Неее, няма да го извършите ". Аз му споделих: " Не, заклевам се, че ще го направя ". Той не ми повярва, повярва ми единствено на 10%. Същото стана и при Путин. Казах му, че ще направя гадни неща, в случай че влезе в Украйна. " Не, не - няма да извършите такива неща ". И той не ми повярва, само че ми повярва на 10%. Тези 10% - вие не ги чувахте по какъв начин приказват, че ще влязат в Украйна или Тайван. Докато към този момент не бях там (в Белия дом) ". 

Trump: " One of your fellow journalists said, `who`s the biggest problem? Is it China? Could it be Russia? Could it be North Korea?` No, I said, the biggest problem is from within. It`s these sick radical people "
— Aaron Rupar (@atrupar)

" Полицаи и правосъдни чиновници в Манхатън плакаха, когато ме арестуваха "
Тръмп сподели, че правосъдните чиновници " плакаха ", когато предходната седмица против него бяха повдигнати 34 обвинявания в бизнес измами в съда на Манхатън.

Той пледира почтен по обвиняванията.

В изявлението Тръмп разказа по какъв начин е минавал през другите процедури в съда - да вземем за пример, взимане на отпечатъци на пръсти, и голям брой чиновници на съда, в това число и служители на реда плакали. 

" От очите им се лееха сълзи. Когато отидох в съда, който също е затвор в прочут смисъл, ме записаха и ще ви кажа - хората плакаха. Хора, които работят там. Професионално работят там, които нямат проблеми да вкарват убийци. Те в действителност плачеха. И казваха " Съжалявам ". Казваха: " 2024, сър, 2024 ". Бяха невероятни ".

" Tears were pouring down " -- Trump says people working at the Manhattan jail were crying as he was processed ahead of his arraignment
— Aaron Rupar (@atrupar)

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР